Det finns ingen ursäkt





Japp nu förbereder jag mig för ett tränings pass.

Tappat rösten

Åå va jobbigt det är att inte kunna bli förstådd. Jag har blivit hes eller man kan säga att jag nästan inte har någon röst kvar. Jag har ändå varit på jobbet. Barnen är så roliga de blev chockade och frågade vad som hade hänt. Varför pratar du så? vad har hänt? har du ont?
Barnen fick leta efter min röst, men de hittade inte den sa de. En liten tjej vill att jag ska ha tillbaka min röst. De är så underbara och omtänksamma. Älskar att jobba med barn.

Nu har jag fixat lite middag, vegetarisk marsala med persilja.





Riskakor med jordnötssmör och banan ♥

Är man sugen på något gott , så testa det här. Det är nyttigt och gott.


Sara har bakat en kladdkaka som är god men onyttig.



Bryter fastan på jobbet



Brrrr va kallt det är ute. Har vart på jobbet sen kl 6 på morgonen och har tre timmar kvar tills jag går hem juva hem. Vill heeeeem

God morgon!




Mat










Klocka

Kunde inte låta bli :'(
Men visst är den fin.




Snart är det Kvällsmat. Det ligger i ugnen, som ni nu vet så är allt jag tillagar vegetarisk. Så här får ni inspiration till olika rätter. Hoppas att jag kan inspirera er som vill bli vegetarianer eller vill tilllaga vegetarisk en gång i veckan. Det dyker snart upp en bild på rätten, så håll koll.

God morgon!

En god frukost innan jag beger mig till gymmet.



Min nya favo ♥

åhh min nya favorit dricka smaken av körsbär. Älskar smaken av körsbär det väcker minnen från barndomen. Jag brukade alltid dricka körsbärs saft när jag bodde i Tyskland. Det är bra att de börjar tillverka hälsosamma drickor som har en god smak. Denna innehåller vitt te, ginseng, körsbär, acai och agave.http://drinklittlemiracles.com/
 

Försöker att ta en konstnärlig bild

Konstnärlig bild på en lampa hehe, man märker att jag inte har något att göra eller hur.



Efterrätt

Ceremoya Namnam♥



Kvällsmat vegetarisk

Som ni märker så är all mat jag äter vegetarisk. Jag har varit vegetarian i 12 år. Jag hoppas att jag kan inspirera er med olika rätter. Jag och Sara gick en runda till stan, jag vill köpa ansikts produkterna som jag köpte förra gången. Men det var slut, så jag köpte ansikts kräm från samma märke. Första gången jag är nöjd med ansikts kräm. Men nu vet jag vad jag ska köpa om mitt kräm tar slut.

Saras kladdkaks muffins♥

Ja vi är på hugget. Sara var sugen på kladdkaka så hon bakade dessa underbara muffins ♥



Smoothie

Hallon smoothie♥
fredags lyx. Det behövs ibland, oxh det är en sån dag idag.

Ingredienser
2 Bananer
Hallon efter behov
Blåbär efter behov
Mjölk efter behov, det beror på om man vill ha lösare eller tjockare smoothie.
en matsked honung
mixa och njut av den underbara smaken. Jag har ett tips till er som gillar lakrits. tillsätt en tsk lakrits pulver, Åå va gott det blir.




fixat fredags gott, nyttigt och gott

Bananer, peanut butter och smält choklad.







Middag chicken marsala




Det är fredag idag, det är fredag idag yee!

Äntligen fredag! Ska snart till jobbet men det går segt. Har inte ens bytt om och gjort iordning mig Aaaaaaaaaaaaaaaa.
Ha en trevlig fredag allihopa.



Japp en avklarad tränings pass




Utkast: Jan. 09, 2014


Amer diab


Amer diab


Amer diab Wayah

Den här låten gillar jag att lyssna på när jag tränar. Den har en härlig tempo.


Middag och snacks






Detaljer♥

Här är Saras outfit från igår. Det vat ju skolstart efter jullovet.

Här ser man hur mycket små detaljer gör plagget snyggare och stiligare.






Jag köpte den här fina tröjan igår från Tara.





God morgon!

Vaknade med huvudvärk, usch! Men vad finns bättre än en rejäl frukost, för att bota huvudvärken. Självklart vatten också, men ibland hjälper inte ens det.

Nu till jobbet. En dag kvar till helg ;)



God natt♥




Japp jag klarade det!

Nyduschad efter ett tränings pass. Jag hade ingen lust att träna när jag kom tillbaka från stan. Kände att det var sent, men men jag tog på mig tränings kläderna och gick iväg. Jag körde bara crostrainer och armarna. Körde crostrainer i 50min och förbrände 900 calorier. känner mig rätt nöjd. I morgon blir det också ett tränings pass men då ska jag träna armar och mage. Har redan fått resultat på armarna efter bara en vecka, grymt tycker jag.







Äntligen

Nu har jag jobbat färdigt för idag. Ska hem och sedan gå en sväng in till stan och se vad de har. Sedan står träning och mat på listan, hoppas att jag hinner med allt.

Min kollega har redan skrivit in i almanackan vad som ska hända nästa jul, vi får se om det blir. Ni undrar säkert vad hon har skrivit, jo hon skrev att hon själv ska gifta sig och vara gravid under julen och att jag gifter mig och går på smekmånad och att min andra kollega tar pension för att hon inte orkar jobba mer. Den andra kollega ska bli mormor. oj oj oj vilken fantasi hon har. Vi får se om det stämmer eller om något stämmer iallafall hehe va roliga de är.

.

 

Historien bakom denna parfymen



Denna parfym har en rolig story. Idag kliver en kollega in hon jobbar i köket. Hon är så härlig kvinna. Jo när hon kommer in igenom dörren så säger hon -vem vill köpa parfym, vem vill köpa parfym. Först skrattar jag, hon säger det på ett så roligt sätt. Men iallafall så säger jag vad är det för parfym då svarar hon - den här den luktar jättegott jag lovar. Jag bara skrattar förpackningen är ju stängd oavbruten. Hon vet ju inte hur den doftar och säger att den luktar gott, hon är rolig. Jag frågar om jag får öppna den - hon bara aaa öppna öppna den luktar gott. Jag öppnar och spreja lite på armleden och säger aa den luktar gott. Då säger hon jag sa ju det. Jag blir lite nyfiken och frågar vem hon har fått den ifrån - då säger hon från min man. Men då säger jag man ska väl inte sälja det man får. Hon bara jo jo jag vill inte ha den, då frågar jag varför. - den innehåller alkohol. Då svarar jag men alla parfymer innehåller alkohol, hon bara jaså. Jag sa till henne att han köpte ju den till dig för att han vill att du ska dofta gott. Då säger hon att hon inte behöver parfym för att hon luktar gott utan. Jag och min kollega sa till henne, vi fattar du behöver inte vara snuskig nu tyst vi fattar. Hon är så rolig, Ni ska bara se henne hur hon pratar och gör med hela kroppen. vilken kroppsspråk hon har. Jag gillar henne hon har ett hjärta av guld♥

Älskar den här låten <3


Middag



Jobbat fram till halv sex. Bytte pass med min vän. Vilken lång dag det har varit, jag som tänkte träna. Det får bli imorgon istället.

Pannkakor så sent på kvällen

ja varför inte. Det gör man ändå inte så ofta.





fina outfit 2014
















Träning

Ja en seg dag men jag har ändå tränat bra.
Jag körde dessa pass idag.
Jag började med uppvärmning i 40 min med crostrainer och då förbrände jag 600 caloier. sedan gjorde jag dessa övningar

leg raises 30 gånger
cross crunches 30 gånger
crunches 30 gånger
heel touches 50 gånger
planka 20 sekunder 8 repetitioner
russian 100 gånger
squats 60 gånger




Middag

Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag gjorde denna kombination. Jag tänkte mest att smakerna går ihop. Men jag visste inte riktigt hur det skulle smaka. Japp det blev väldigt gott och lyckad, bra jobbat säger jag till mig själv. Kyckling, keso, nötter, avokado och flingsalt mmm.

Morgon

Oj va sent jag vaknade. Steg upp kl 12.30 det känns som hela dagen är borta. Nu sitter jag på soffan, nej snarare ligger jag faktiskt på soffan. Vi har fått elavbrott, hehe lillebror var i duschen och skrek-kallt vatten, kallt vatten. vad händer, det är mörkt. hehe.

ja ja ska dra till gymmet sen .Vi hörs

Just det glömde att visa min nya skinjacka här är den.






Dags för egen spa ♥


Gott med efterrätt

Mango med kokos flingor




Citat




Min fina samling






Shoppingen






Shopping i stan

Nu sitter jag en stund och fikar efter all shoppade. Visar när jag kommer hem. Men jag är helt nöjd med klockan och skinjackan.



Kladdkaka med lakritskola




Baka baka liten kaka♥

Namnam :) bakade denna goda kaka. Ni som gillar lakrits kommer att gilla denna kaka. Och ni som inte gillar lakrits kommer också att gilla denna kaka. Min mamma och bror avskyr lakrits men gillade min kaka hehe.

Här kommer receptet

kladdkaka
50g smör
1/2 dl mat olja
2 st ägg
2 dl strösocker
1 dl farinsocker
2 1/2 dl vetemjöl
4 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
smör och ströbröd till formen

Lakrits- och Chokladkola
2dl vispgrädde
1 3/4 dl mörkt moscovadosocker
2 dl glykos eller vit sirap
2 msk kakao
100 g mörk choklad 70/
100g mjuk smör
1 msk lakrits pulver

sätt ugnen på 150 grader
smält smör i en kastrull och tillsätt mat olja
vispa ägg, strösocker och farinsocker ljust och pösigt och rör ner smöret.
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner dem i smeten
fyll smeten i en smord och bröad kakform med löstagbar kant 24 cm i diameter.
grädda kladdkakan i mitten av ugnen i ca 30min

lakritskola

koka grädde, moscovadosocker och glukos till 116 grader i en kastrull. när temperaturen närmar sig 112 grader får man sänka värmen.
när temperaturen har nått 116 grader, ta av från värmen tillsätt choklad, kakao och lakrits pulver på en gång och vispa i grädden
tillsätt smör i klickar i flera omgångar
bre på den svalna kladdkakan och toppa med flingsalt.