Hemma igen!

Kom precis hem, jag säger det igen vilken dag... jag och min vän gick och såg Hunger games på bio. Vilket tråkigt slut säger jag bara. Men jag avslöjar inget mer. Jag är bara för rolig, vi går in till coop för att handla saker till filmen, aa vad köper jag då, jo morot dricka och tio bitar godis haha. Jag var helt enkelt inte sugen på godis. Vi var proppmätta efter kebab tallriken som vi åt.




Nu sitter jag och äter kvitten och tittar på avatar.



Stressig dag!

Oj vad tiden går fort. Jag vaknade klockan 12.00 idag och då gick jag iväg till gymmet och körde ett hårt pass, fram till kl.14.00. Har nu duschat och gjort mig i ordning och är nu på väg ut med min fina vän ♥. vi hörs senare

Libanon <3

Dessa ställen ska man besöka om man åker till Libanon:
Jeita grottan, Harissa (Staty av Jungfru maria), Bet al din ( ett gammalt slott), Maalbak och Ehden. Jag själv har inte besök dessa men ska göra det om jag åker på sommaren. Hopps att det inte blir krig så att man kan åka dit. Det är så himla vackert. Mina föräldrar är från huvudstaden Beirut. Kolla in videon nedan så får ni en liten inblick på landet och de populära ställen man måste besöka om man åker dit.











Middag

Lax med skagenröra




Fredags gott på jobbet!

Turkisk Lokume



Jätte gott, vi äter likadant i mellanöstern men de har olika namn. På arabiska så heter lokum- raha istället.

Kända artister från Libanon!









Här är några artister som har samma ursprung som mig Libanon <3
Mika, Shakira, Massari och Paul Anka.

Min egna varma choklad dricka♥

Kryddig och god är den.
Om ni vill testa så har jag använt mig av dessa ingredienser som ni ser på bilden nedan.


1 1/2 tsk stivia
2 tsk cappuccino valfri
2 tsk chai te
1 tsk cacao

Blanda ihop allt med mjölk och värm med en kastrull. vispa med en handvisp så att lite skum bildas. Drick och njut ♥

Soppa♥

Finns det bättre än en varm skål med varm soppa på vintern. Det var verkligen länge sen jag åt soppa, det får jag göra lite oftare.



Snygga outfit♥




Bounce whit Coconut and Macadamia



Mumms va gott.
Jag var så sugen på något gott så jag testade Coconut med Macadamia jaa det hjälpte att stoppa suget.

Vacker utsikt på jobbet






En Super god smörgås♥










Å va god smörgåsen blev mwah ♡

ingredienser

bröd valfritt
fetaost
greve ost
soltorkade tomater
pesto

avsluta med att grilla den i en toster eller i grillugn. Sedan smaklig måltid ♥




Citat






Tiden läker alla sår!

Tiden läker alla sår brukar man säga... eller hur. Det är inte tiden i sig som läker såren, utan det är vad vi gör under den tiden som har betydelse. Genom åren så har man upplevt olika separationer och förlust. Man funderade ofta på vad det var som hände på vägen. När det har gått en tid så har man lärt sig att leva med det som gör ont och tänka på alla fina minnen istället, vilket gör att man mår bättre. Men jag glömde att jämföra med hur jag mådde innan allt det här hände. Men man lär sig alltid något för varje gång. Man kan bli starkare eller svagare beroende på de situationerna man går genom eller upplever. Personligen så har jag blivit starkare, men vissa stunder så tänker jag tillbaka och funderar väldigt mycket, men då gäller det att se det på det bästa sättet, och säga till säg själv att det var bäst så. Minns gårdagen, Dröm om morgondagen, Lev idag. Är ett bra ordspråk. Jag har en bra familj som har stöttat mig och hjälp mig i olika situationer, vilket har stärkt mig och gjort mig till den jag är i dag. Det är viktigt att prata med någon man lita på för att inte bära på så mycket börda och smärta i hjärtat. Tro mig det hjälper och fastna inte i det förflutna, gå vidare istället, ha hopp och förhoppningar som ger er menig med livet. Vilket i tiden skapar glädje och lycka. 
 
 
 

Middag






Underbara rubiner♥






En fantastiskt frukt med mycket smak och upplevelser. Bruka kalla denna frukt för rubin. Helt otroligt vacker denna frukt är♥

Snacks






Hundraåringen



Ska börja att läsa denna bok innan den kommer ut på bio. Boken har fått mycket bra kritik. Så ser fram emot att den är bra nu när jag ska börja och läsa. Jag kommer att skriva en liten recension när jag har läst ut bok.

Hehe va roligt!






Snygga outfit hos gina



Jag köpte faktiskt tränings byxorna som är svarta och leopard mönstrad längst upp. Finns på bilden ovan, kostar 199kr.

Tråkig franska lektion :( !!!


Tråkig franska lektion !!!! Våran rektor är konstig han har inte råd att ha en franska lärare i skolan, så vi har franska på en annan skola och det är  jätte jobbigt och tråkigt :( vi gör inte ens något på lektionen va dåligt jag har tänkt att jag ska sluta franskan men jag får inte :( men aja vad ska man göra. 

Nov. 17, 2013




Shopping!





En ny almanacka, jag gillar när man kan skriva in tider. Så den här varianten brukar jag köra på.



Hitta denna fina dressen hos Topshop för 150 kr kostade innan 499kr.







God morgon!




Att vara

Såg precis ett nytt avsnitt av programmet Att vara. Jag tycker att programmet är sjuk intressant. Björn som är program ledare är väldigt duktig. Han är bra på att fånga varje artist karaktär och personlighet genom att analysera och vara med dem i några dagar.  I dagens avsnitt så mötte han Nour El Refai. Jag hade lite funderingar kring hennes sätt att yttra sig på. När jag menar yttra sig över något då menar jag när hon uppträder på scenen som stand up komiker. Man är inte rolig när man skämtar om snuskiga/ äckliga ord som hon använder, eller när man gör skam över sig själv. Lite respekt får man ha till sig själv och andra. Man kan vara rolig på många olika sätt utan att säga snuskiga ord eller uppföra sig respektlöst. Vill man bryta tabu så kan man göra det på ett smart sätt istället för att göra bort sig totalt.

Nov. 16, 2013


Citat




Besök

Nu har jag hälsat på min nya kusin. Va söt hon är, doftar baby helt underbar. När jag pratade med babyn så lyssnade hon på mig man såg att hon lyssnade. Det blir mycket intryck för barnen när de är så små.
Gick och handlade lite godis efteråt, det är ju helg. Ha en trevlig helg alla ♥



Frukost

Namnam det smakar faktiskt jätte gott.


testade Paulis granola super gott och mättande. betyg 5/5

God morgon♥

Vaknade precis, har varit jätte trött hela veckan. Men nu är jag iallafall lite utvilad. Fattar inte att jag var i London föra veckan, det känns som en dröm. Men vi hade så kul jag och min fina vän. Första dagen när vi kom fram till hotellet började redan komiskt, ni ska bara veta vad som hände hehe. Vi började med att checka in på hotellet och så fick vi kortet till vårt rum. vi tog hissen upp till våning sju som det står på kortet och när vi kom fram så började vi leta efter rummet, japp vi hittade dörren som ska vara rummet, vi trycker ner kortet i handtaget så att dörren öppnades japp nu tänkte vi äntligen kan vi vila lite och gå på toaletten. Min kompis hade så bråttom in så hon började gå upp för trappan, och plötsligt så stannar hon upp hon ser helt chockad ut, jag frågar vad är det hon säger bara - soso det ligger någon och sover. - jag bara va, kom ner då.nä hon står bara still. Så jag fick dra ner henne hon var ju helt chockad. Vi gick ner till receptionen och det verkade som han visste om att han gav oss fel rum, han hade redan förberett ny kort till ett annat rum, han bad om ursäkt. De hände så roliga saker där riktigt komiska händelser, gud vad jag skrattade så mycket att jag fick tårar.

Citat




omar khorshy


Snacks

Torkade mango
mullbär
mörk choklad kaffe smak
yoghurt med jordnötter
jordnötts bars hakad i bitar
macadamianötter
dadlar


Dagens lunch


Omelett

Favorit produkt för håret♥♥♥



Dr. Organic Hair Trearment Serum.
Man får baby mjuk hår, inget fett eller tungt hår. Det blir mjuk och fint samt shine.

Lite mer London bilder ♥










































Mer London bilder♥




Inköp från London!





















Borta bra men hemma bäst♥

Nu är jag tillbaka i gamla vackra göte. Det har varit en härlig helg i London. En sak man verkligen ska göra är att besöka Madam tussauds. Oj oj vilken upplevelse de var grymt. Samt glöm inte att besöka Oxford Street, grymt vackert.













Hotell






Recension om One Whey produkter

A vad tycker jag om produkterna jag kan säga så här;
* Bars dyra och inte så speciella i smaken
*protein/påsarna blää så söta i maken att de inte går att dricka

Min åsikt köp från hälso kosten i stället, de har bättre protein dricka och så smakar det godare







London!

Japp imorgon åker jag till London yee.
Har nu fixat allt som ska fixas och köpt biljetter till Madam tussauds. Vi är framme ganska sent pga att flyget ändrade tiden f*n vilket otur. Vi skulle annars ha längre tid på oss i London, jag kommer hem tidigt på söndag.






Långgg dag :-(

Har nu jobbat från kl.8.30-20.00. Gud vad trött jag är, dessutom så ska jag jobba tidigt i morgon kl.6.00 så jag får stiga upp tidigt. Det är helt absurt!

Vi har haft brand utbildning idag och gått genom viktiga saker som man ska tänka på.

Det ända jag har ätit idag är det här plus en smörgås på jobbet. Inte bra.







Kaos !!!


Några tjejer sprang upp på scenen och försökte  krama killarna då ingrepp  poliserna direkt och tog bort dem från scenen. Efter en stund så försökte fler och fler gå upp till killarna, så the fooo fick lämna scenen och åka hem. dåligt dåligt dåligt :( !!! Men de kommer txb igen skrev de. jippi !! Gruppen the Foo berättar att de älskar Göteborg jätte mycket mest av allt !!! så the fooo ska hälsa på igen skrev dem !! :) 

När de Foo uppträder ❤️

 

Träffade THE FOOO !! ❤️




Bekväm söndag!

Ha haft en lugn söndag. Städat lite ätit gott och gymat. Nu har jag fixat en Rå dricka en riktigt bra en. ingredienserfärsk pressad morötteren halv citron saften bit färsk ingefära som man få riva med hjälp av rivjärnEn riktig höst hjälpare mot förkylning och reumatism.

Baby kläder så söt♥♡♥

Jag har fått en ny kusin idag, det blev en liten söt tjej. Här är grejerna som hon kommer att få. visst är de super söta.











Lördags snacks ♥



Ha en härlig lördag!

Lördag!

Frukost checkGym checktestar just nu One Whey protein bars med smak av äppelpaj. Omdöme 3/5 smakar äppelpaj men den är sådär i smaken inget jag vill testa igen. Tänkte gå in till stan med syrran, vad hon tjatar.... kan vi gå till stan, kan vi gå till stan............ mer än tjugo gånger.

Protein/portion

Testade cappuccino idag. Min recension: gud vad sött den var, mår illa. Det är som att dricka socker.



Olika outfit moment♥