Proaktiv

Yaa nu har jag köpt proaktiv, har testat den några gånger från min bror. Varje gång jag har fått en ny finne då har den försvunnit nästa dag efter användning. Jag fick faktiskt proaktiv kitet för 279 kr och den kostar i vanligt fall 499kr bra köp.




här kommer lite fakta om produkten och om finnar.









Kommentarer
Mathias&Rebecca säger:

Låter som en bra grej! Kanske kan bli en julklapp till någon man känner kanske! :) Ha en fortsatt fin kväll!

Svar: Det är verkligen en bra julklapp om man vill bli av med hud problem som akne. Finns å köpa på apoteket för 399 kr om man är medlem som jag så får man ännu mer rabatt. Ha en trevlig kväll du med;-)
Systrana S.S

2013-10-30 | 17:18:56
Bloggadress: http://twoplusone.se
Jonas säger:

Funkar det där äns? :S Sedan bör man ju ha väldigt klart för sig, att det inte finns någon universal lösning för acne...Alla har ju olika hudtyper liksom.

Svar: Jag var lika skeptisk som dig i början. Jag har aldrig litat på reklam. Min kollega rekommenderade proaktiv, hon själv har använd det och var nöjd med produkten. Jag rekommenderade det till min bror. Han har nu använt det i tre månader och är jätte nöjd. Han får inte längre finnar efter rakningen eller på ansiktet längre. Det har funkat på tre personer jag känner väl och på mig. Det är ju värt att testa om det funkar på din hudtyp. Jag har känslig hud och det har min bror också, men inte min kollega.
Systrana S.S

2013-10-30 | 20:31:17
Bloggadress: http://thegamingground.com/
Jonas säger:

Ah, men då kan det ju vara värt att testa i alla fall =) För tyvärr så är ju allt det där något utav en gamble. Det kan bli bra, det kan bli värre.

Men skönt att höra att det vart bättre för er i alla fall =)

2013-10-31 | 13:20:24
Bloggadress: http://thegamingground.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback